Anëtarësohu:

Emri:

Info Kontakti:

Datëlindja:

Info Personale:

Kush jemi ne?

Nisur nga tradita e kultures morale te vendit tone besojme se ndihma per nevojtaret eshte esenciale per nje jete te denje dhe me virtyt te larte.

Njeriu nga te krijuarit si qenie vetem me forcen e nderit I vetedijshem me kete cilesi veten mban larte dhe permes veshtiresish triumfon kah itinerari i me te mires the drejt saj gjithmone. Mu ne rastet edhe kur eshte me i rene ai nuk e le veten dhe lufton qe shpirterisht ta mund ankthin fizik. Fizikisht i mire eshte njeriu kur shpirterisht gjen perkrahje nga lloji i gjinise se vết me te cilet eshtë krijuar te bashkendaje gjendjen ku eshtë i zhytur aty per aty dhe te tjerat sosh te ngjashme veshtiresi ne jete.

Sidoqofte duke e pare gjendjen e renduar shendetesore te vendit tone ne vendosim qe, qe nga sot ta monitorojme ate ne te gjitha hapat e saj per te gjithe qytetaret, qe nga nismat parandaluese te semundjeve qe e rendojne individin e shoqerise sone dhe jane shkaktare e nje syzhete bare per ekonomine e shtetit dhe gjetiu rrethit me te gjere e deri tek sigurimi i metodave me praktika me moderne te sherimit te qytetarit tone brenda apo jashte vendit si dhe kurimin pas largimit te gjendjes se renduar shendetesore mbase e dijme se shendeti per ne eshte gjendje e te qenit te vyer fizikisht dhe shpirterisht ne shoqeri.

Thirrja jone eshte qe ju si pretendente sigurues te ketij rendi me mesimet qe rjedhin nga ai te azhuruara me larte te jeni me ne per vetet tona per te ardhmet e aferta te shendetshme…

Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës ka vënë themel në bazë të respektit dhe të dinjitetit njerëzor, duke punuar për t’i mbrojtur të rinjtë nga zakonet e dëmshme pa dallim të shoqërisë duke marrë në konsideratë vlerat kombëtare dhe morale.

| Rr. Mehmet Pasha, Prizren

| +377 44 944 918

| info@gjysemhenaegjelber.org

| www.gjysemhenaegjelber.org

Copyright © 2018 Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.