Connect
#Dëshmori sidoqoftë i pakuptueshëm tek shqiptarët si i tillë nuk gjen vend në vlera mbase pozitivizmi nuk ka vlera kur bëhet fjalë për përfitime...
Konfuzioni i rinise ndermjet dy portave: asaj te #xhamise dhe asaj te rruges tregon haptazi sinqeritetin ne qellim te thirresve ne te keqe dhe mossinqeritetin ne ideal te thirresve ne te mire!