Connect
Nga ditari...
Shikoj pas dhe shoh hijen që po e lë, ama dhe hija s’po më mbetet në rrugën që mendoj ta shpëtoj, dhe ajo po më ndjek...a thua aq e vrikshme qenka ajo rugë ku u takova me banorët e saj saqë dhe as hija s’po ka dëshire të rrijë ...a thua unë jam i zymtë apo hija ime...apo ata që s’po vrapojnë ta zënë atë...hijen?!....jo, ata duhet të vrapojnë të më zënë mua...hija ime nën dritën e ditës ku po mendoj ti shpjerë ata, nuk është...mbrëmjeve të tmos më ndjekin, ditën me mua të venë...hijen e kam jo veten ...si besoj që sdo më lerë në dritë!!!..kam nevojë për ata që me mua të jenë në ditët e ndritshme të tyre, jo në netët e frikshme...gjatë endjes mund të hyjë në dhomat e errëta të tyre, por ama vetëm për ta ndezur dritën dhe prapë për të ik nga aty...se ka shumë të tilla që presin një levizje time...ta ndez dritën...mjafton ta ndez një shkëndijë, tërë jeta e atyre që jetojnë në ato dhoma do ndrijë me dritën time... do marrë kahjen e asaj drite në ta ndjekur për ta gjurmuar se kush e ndezi dritën...
...a...kush e ndezi dritën?...!!!
Letargji...
Nga ditari...
Shikoj pas dhe shoh hijen që po e lë, ama dhe hija s’po më mbetet në rrugën që mendoj ta shpëtoj, dhe ajo po më ndjek...a thua aq e vrikshme qenka ajo rugë ku u takova me banorët e saj saqë dhe as hija s’po ka dëshire të rrijë ...a thua unë jam i zymtë apo hija ime...apo ata që s’po vrapojnë ta zënë atë...hijen?!....jo, ata duhet të vrapojnë të më zënë mua...hija ime nën dritën e ditës ku po mendoj ti shpjerë ata, nuk është...mbrëmjeve të tmos më ndjekin, ditën me mua të venë...hijen e kam jo veten ...si besoj që sdo më lerë në dritë!!!..kam nevojë për ata që me mua të jenë në ditët e ndritshme të tyre, jo në netët e frikshme...gjatë endjes mund të hyjë në dhomat e errëta të tyre, por ama vetëm për ta ndezur dritën dhe prapë për të ik nga aty...se ka shumë të tilla që presin një levizje time...ta ndez dritën...mjafton ta ndez një shkëndijë, tërë jeta e atyre që jetojnë në ato dhoma do ndrijë me dritën time... do marrë kahjen e asaj drite në ta ndjekur për ta gjurmuar se kush e ndezi dritën...
...a...kush e ndezi dritën?...!!!
Letargji...
Per hajr Bajrami vllazni. Allahu na bashkoft ne xhennet. Egzon AVDULLAHI, Jetmir MALOKU. Liridon Kurti, Flamur Hoxha , ...
Per hajr Bajrami vllazni. Allahu na bashkoft ne xhennet. Egzon AVDULLAHI, Jetmir MALOKU. Liridon Kurti, Flamur Hoxha , ...