Connect
2:7 Allah has set a seal upon their hearts and upon their hearing, and over their vision is a veil. And for them is a great punishment.
Mensur Kastrati: Alejkum selam. Elhamdulilah nKosov na ka bo Zoti fllad edhe po narthum
Egzon AVDULLAHI: Ellhamdulillah edhe ne Ankara ngjashem
Jetmir MALOKU: Allahu jua lehtesofte dhe ua pranofte #agjerimin inshaAllah
2:20 Vetëtima gati ua merrë të pamurit dhe, saherë që ajo u bënë dritë atyre, ata ecin në te, e kur u errësohet mbesin aty. E sikur të donte All-llahu, do t’ua merrte të dëgjuarit (me krismën e bubullimës) dhe të pamurit (me shkëndijën e vetëtimës). Vërtetë, All-llahu është i plotëfuqishëm për çdo gjë.