Connect
Një rrëfim nga Shqipëria - ILAHI
Një rrëfim nga Shqipëria - ILAHI
Ajetet që tregojnë për ushqimin hallall dhe atë që është haram
http://greencrescent.eu/?p=428
Mishari Rashid Al Afasy - Rahman
Mishari Rashid Al Afasy - Rahman
thote: Muhamedi s.a.v.s
MOS paragjykoni sepse paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe!
MOS spiononi,
MOS nderhyni ne shitblerjen e tjetrit,
MOS pergojoni,
MOS keni zili njeri-tjetrin,
MOS u urreni mes veti,
MOS ja ktheni shpinen njeri-tjetrit
por jeni rober te Allahut-VELLEZER
ebu Hurerja r.a
thote: Muhamedi s.a.v.s
MOS paragjykoni sepse paragjykimi eshte genjeshtra me e madhe!
MOS spiononi,
MOS nderhyni ne shitblerjen e tjetrit,
MOS pergojoni,
MOS keni zili njeri-tjetrin,
MOS u urreni mes veti,
MOS ja ktheni shpinen njeri-tjetrit
por jeni rober te Allahut-VELLEZER
ebu Hurerja r.a