Connect
3. Zoti yt nuk të ka braktisur e as nuk të urren (O Muhamed).
5. E sigurisht që Zoti yt do të jap ty, sa të jesh i kënaqur.
8. A nuk ishe nevojtarë e të bëri të mos i kesh nevojën e askujt.
“Ed- Duha”
3. Zoti yt nuk të ka braktisur e as nuk të urren (O Muhamed).
5. E sigurisht që Zoti yt do të jap ty, sa të jesh i kënaqur.
8. A nuk ishe nevojtarë e të bëri të mos i kesh nevojën e askujt.
“Ed- Duha”
3. Zoti yt nuk të ka braktisur e as nuk të urren (O Muhamed).
5. E sigurisht që Zoti yt do të jap ty, sa të jesh i kënaqur.
8. A nuk ishe nevojtarë e të bëri të mos i kesh nevojën e askujt.
“Ed- Duha”
A ekziston edhe nje grusht njerezish ne kete vend qe me forca te veta tentojne ta ndjellin te miren... te gjithe punojne per dike duke menduar se per vete sigurojne ekzistencen e kufomave te tyre! Gjersa nuk i paguan ska pune per skarifice e mbas pageses ska me te devotshem se ata!
Konfuzioni i rinisë ndërmjet dy portave: Asaj të xhamisë dhe asaj të rrugës, tregon haptazi sinqeritetin në qëllim të thirrësve në të keqe dhe lojalitetin në ideal të thirrësve në të mirë! E. A.