Connect
Es-selamu alejkum vëllezër dhe motra muslimanë. Ju dëshirojmë #agjërim sa më të lehtë dhe të pranuar tek Allahu.
Es-selamün aleyküm müslüman kardeşlerimiz. #Orucunuzun kolay geçmesi ve Allah katında kabul edilmesini niyaz ederiz.
As-salamu alaikum muslim brothers and sisters. May your #fasting be blessed and may Allah accept it.
Prizren Post
*Foto: Namazi i Teravisë në Mesxhid-ul-Aksa
*Resim: Mescid-il Aksa'da Teravih Namazı.
*Photo: Salat of Tarawih at Mesjid-ul-Aqsa.
Es-selamu alejkum vëllezër dhe motra muslimanë. Ju dëshirojmë #agjërim sa më të lehtë dhe të pranuar tek Allahu.
Es-selamün aleyküm müslüman kardeşlerimiz. #Orucunuzun kolay geçmesi ve Allah katında kabul edilmesini niyaz ederiz.
As-salamu alaikum muslim brothers and sisters. May your #fasting be blessed and may Allah accept it.
Prizren Post
*Foto: Namazi i Teravisë në Mesxhid-ul-Aksa
*Resim: Mescid-il Aksa'da Teravih Namazı.
*Photo: Salat of Tarawih at Mesjid-ul-Aqsa.
Selam alejkum ,
Besoj qe jeni informu qe Ramazani ne te gjithe boten islame fillon diten e enjte in shaa Allah .ElhamduliLah na mundesoi Zoti unitet ne percaktimin e kesaj dite.
Per hajr na koft krejtve e in shaa Allah dalim nfund faqebardh.
Selam alejkum ,
Besoj qe jeni informu qe Ramazani ne te gjithe boten islame fillon diten e enjte in shaa Allah .ElhamduliLah na mundesoi Zoti unitet ne percaktimin e kesaj dite.
Per hajr na koft krejtve e in shaa Allah dalim nfund faqebardh.